Cambridge Exams and Certificates

Cambridge Exam Categories

Centre Eurolingva

 

Gaseste cel mai apropiat centru de pregatire

Calendar examene

 

Selectează examenul și vezi datele de examen

Contactează-ne

Str. Stefan Zweig nr. 10A, Etaj 1,
cod postal 410515
Oradea, jud. Bihor,
Romania

Examene Cambridge pentru copii

Examene Cambridge pentru copii reprezintă o serie de teste antrenante de limba engleză, destinate copiilor din ciclul primar și gimnazial. Există trei teste bazate pe activități, care oferă copiilor o direcție clară pentru îmbunătățirea cunoștințelor de limbă engleză.

Examene generale si pentru scoli

O bună cunoaștere a limbii engleze, susținută de atestatul corespunzător pentru limba engleză, poate deschide calea spre numeroase oportunități pe plan academic, profesional și personal.

Examene academice si profesionale

Atestatele Cambridge English sunt acceptate în mod oficial de mii de instituții din întreaga lume ca reprezentând o confirmare de înalt nivel a abilităților lingvistice. Deținerea unui atestat Cambridge English reprezintă un avantaj în plus pe plan profesional și sporește oportunitățile de lucru în străinătate.

Examene business

Examenele de limba engleză pentru afaceri Cambridge English testează în profunzime toate cele patru competențe lingvistice (citit, scris, vorbit și ascultat) într-un context de afaceri. Dezvoltate în colaborare cu experți din domeniu, examenele pentru afaceri oferă o evaluare completă a abilităților lingvistice pentru afaceri.

Atestate pentru profesori

Certificările Cambridge recunoscute pe plan internațional reprezintă o cale de integrare în cadrul profesiei pentru profesorii debutanți și oferă oportunități de dezvoltare profesională de cel mai înalt nivel pentru profesorii cu experiență.

Leave a Reply