News and events
Eurolingva Examinations Centre

Pilgrims’ Workshops

Centre Eurolingva

 

Găsiți cel mai apropiat centru de pregătire

Calendar examene

 

Selectează examenul și vezi datele de examen

Contactează-ne

Str. Stefan Zweig nr. 10A, Etaj 1,
cod postal 410515
Oradea, jud. Bihor,
Romania

REFRESH your English teaching skills this spring!

Pilgrims Teacher Training, based in Canterbury, UK, in collaboration with Eurolingva are bringing A FREE WORKSHOP to your city!

Are you stressed, tired or losing your motivation?

Then, this workshop is exactly what you need!

The experienced Pilgrims trainer is ready to inspire you, motivate you and reignite your passion for English language teaching.

Find out more about the Pilgrims Training courses at www.pilgrims.co.uk

Locations & Dates (to be updated)

Timisoara
Deva
Sibiu
Cluj

Register here

  Similar articles

  Cursul pentru Profesorii de Limba Engleză marca Eurolingva

  De cinci ani, cursul pentru profesorii de limba engleză, organizat de Eurolingva Examinations Centre, a adus în fața dascălilor români traineri acreditați și experimentați, colaboratori ai renumitei organizații Pilgrims Teacher Training și autori de cărți de metodologie, formatori pasionați a căror misiune este aceea de a ajuta profesorii de limba engleză să se dezvolte constant.

  Examene Cambridge pe Suport de Hârtie sau pe Computer: Cum Alegem?

  Eurolingva Examinations Centre este un centru de examinare Cambridge autorizat să ofere examene Cambridge la toate nivelurile, pentru copii, adolescenți și adulți.Examenele Cambridge pentru copii, YLE:Starters, YLE Movers și YLE: Flyers se dau doar pe hârtie și nu fac scopul acestui articol.

  Atenție! În 2024, probele de Writing ale examenelor B2 First for Schools și C2 Proficiency se modifică!

  Anul 2023 este ultimul în care candidații la examenele Cambridge B2-First (FCE) for Schools si C2 Proficiency (CPE) pot alege să răspundă la întrebarea bazată pe un text prestabilit, în cadrul testului de scriere (writing). Această opțiune este a 5 a variantă pe care o au la dispoziție candidații în partea a doua a testului de writing si se regăsește doar în cadrul celor două tipuri de examene Cambridge menționate mai sus.

  2019 RO-HU Regional ELT Conference

  Ajunsa la a doua editie, conferinta regionala Romana-Maghiara pentru profesorii de limba engleza se desfasoara si in acest an la universitatea Partium, pe data de 23 noiembrie.