Termeni și Condiții

Prin prezentul document, utilizatorii și/sau eventualii clienți sunt informați cu privire la condițiile de utilizare a acestui website

Accesând platforma noastră vă angajați să respectați condițiile formulate în acest document.

Contact

EUROLINGVA EXAMINATIONS CENTRE SRL, cu sediul în Oradea, str. Stefan Zweig nr. 10A, etaj 1, jud. Bihor, C.U.I. RO47772392, înregistrată la ORC sub nr. J05/653/2023, telefon: 0359 432 033, e-mail: office@eurolingva.ro.

Acord de utilizare

Utilizarea Site-ului (inclusiv accesul, navigarea și eventuala achiziționare de servicii prin intermediul acestuia) constituie un acord neechivoc de asumare și respectare de către utilizator și/sau client (“Client”) a termenilor si condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate consecințele legale ce decurg din aceasta. Clientul se obligă să ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comandă/cerere de servicii.

Acceptarea expresă a prezentelor termene și condiții (“Contract”) se face prin bifarea căsuței „Am luat la cunoștință de Termenii si condițiile de utilizare”.

Prezentul document este însoțit și trebuie interpretat împreună cu Politica de Confidențialitate a Site-ului, accesibilă la adresa https://eurolingva.ro/politica-de-confidentialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a Site-ului, în orice moment și la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări în legătură cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@eurolingva.ro.

Disponibilitatea serviciilor

Oferta cu privire la Servicii este valabilă atâta vreme cât este afișată pe domeniul eurolingva.ro. Ne vom îndeplini obligațiile contractuale imediat ce Clientul va efectua plata aferentă serviciului selectat, cu aplicarea dispozițiilor contractuale relevante.

Orice informare cu privire la modificarea serviciilor va fi comunicată Clientului conform contractului de prestări servicii între Părți.

Condiții de acces la servicii

Pentru serviciile puse la dispoziție de către noi, Clientul va plăti o remunerație, în funcție de tipul de serviciu, în condițiile stabilite în contractul ce va fi semnat separat între părți.

Plata se face, în principiu, fie prin debitarea în mod automat a cardului Clientului, prin intermediul aplicației specializate de procesare a plății, fie prin ordin de plată, în baza facturii emise conform contractului special, dacă Clientul alege plata prin transfer bancar.

Condiții de utilizare website

Promiteți să respectați următoarele reguli:
– aveți vârsta minimă de 18 ani;
– veți furniza informații reale, complete și actualizate;
– nu veți efectua nicio comanda falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente;
– veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site;
– nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru
– veți folosi un limbaj decent, nu veți folosi injurii, amenințări, elemente de defăimare;
– nu veți efectua operațiuni de scanare cod, teste de penetrare sau orice operațiuni de identificare vulnerabilități fără un acord explicit din partea noastră.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Dezvăluire vulnerabilități

Suntem dedicați utilizării produselor software care să răspundă tuturor cerințelor legale, incluzând securitatea datelor sau utilizarea noilor tehnologii.

Dorim să vă oferim încredere atunci când folosiți site-ul nostru și să ne informați atunci când descoperiți probleme – în forma descrisă în acest document – astfel încât noi să putem interveni și să le putem rezolva într-un timp rezonabil fără a afecta ceilalți utilizatori.

Înțelegem că produsele noastre nu sunt perfecte și că evoluția tehnologică permite apariția unor neconcordanțe în funcționarea produselor software așa cum ne dorim noi.

Totuși atunci când acționați cu bună credință și observați aceste probleme nu vă încurajăm să faceți singuri cercetări suplimentare, ci să ne informați cu celeritate.

Orice fel de teste de penetrare sau teste de identificare vulnerabilități sunt permise doar cu acordul nostru explicit, altfel fiind interzise cu desăvârșire.

Atunci când identificați o vulnerabilitate / ne funcționalitate din cadrul site-ului nostru:
– informați-ne cât mai repede atunci când credeți că vulnerabilitatea poate afecta securitatea datelor;
– evitați orice fel de modificări aduse chiar de dumneavoastră codului sau modului în care site-ul funcționează;
– furnizați-ne informații suficiente care să ne permită să putem reconstitui situația pe care ați identificat-o;
– evitați utilizarea datelor personale ale altor utilizatori;
– nu extrageți date confidențiale din cadrul site-ului – e suficient să ne informați cum ar fi posibil acest lucru.

După ce ați stabilit că ați identificat o vulnerabilitate (incluzând prelucrarea ilegală a datelor cu caracter personal, date financiare, date contractuale sau alte date confidențiale) trebuie să vă opriți și să ne informați cât mai repede posibil și să nu dezvăluiți aceste informații nici unei părți terțe.

Puteți raporta vulnerabilități identificate în cadrul unei comunicări pe email, sub formă de corespondență scrisă sau la un apel telefonic.

Identificarea vulnerabilităților cu bună credință se face:
– fără a fi implicate teste de penetrare sau de identificare vulnerabilități;
– fără a face teste de stres asupra sistemului informatic;
– fără a încerca utilizarea credențialelor de acces ale altui utilizator;
– fără a utiliza alte programe informatice care ar putea perturba funcționarea site-ului nostru;
– fără a utilizare malware, backdoors sau troieni;
– fără a utiliza terțe aplicații dedicate sau identificării vulnerabilităților.

Puteți raporta vulnerabilitățile identificate pe adresa de email officer@eurolingva.ro. Acceptăm și raportări în mod anonim.

Vom folosi datele primite de la dumneavoastră în scopul corectării problemelor semnalate. Atunci când legislația ne impune, vom folosi aceste informații pentru a raporta instituțiilor competente vulnerabilitățile critice și cele care au afectat un număr semnificativ de utilizatori sau datele personale ale acestora.

Suntem dedicați corectării în cel mai scurt timp a problemelor. Înțelegem că o dezvăluire timpurie a problemelor, în perioada când acestea încă există, conduce la o creștere a riscului și impactului asupra datelor utilizatorilor și nu duce la efectul contrar. Din acest motiv vă cerem să nu dezvăluiți imediat aceste informații în public și să ne acordați o perioada de 90 de zile pentru a putea face aceste corecturi.

Desigur vă vom informa despre progresul raportului dumneavoastră și despre rezolvarea problemelor și mai repede de 90 de zile.

În acest moment nu am prevăzut acordarea de recompense pentru identificarea vulnerabilităților, dar apreciem orice fel de efort depus de dumneavoastră pentru a ne ajuta să oferim servicii de calitate înaltă.

Limitarea răspunderii

Nu vom răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu purtăm responsabilitatea pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul.

Nu suntem responsabili pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legătură cu acest serviciu în considerarea faptului că serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la conținutul, formatul semnelor, imaginilor, textelor etc. din Site sunt și rămân în proprietatea noastră. Clientul se obligă să respecte toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la materialele și informațiile de care ia la cunoștință, indiferent de forma de prezentare (tangibil sau electronic) și modul de transmitere a acestor materiale/informații.

Eventualele texte postate de către utilizatori pe sub pagina cu forum sau blog devin proprietatea noastră din momentul postării. Cu toate acestea, în cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori înregistrați, terțe părți ori parteneri ai Site-ului, după caz, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

Legislația aplicabilăă

Drepturile și obligațiile părților impuse de prezentul contract, precum și toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă va fi adus spre soluționare instanțelor românești.

Notificări

Orice notificare către noi trebuie trimisă electronic la adresa de e-mail office@eurolingva.ro. Comunicările către Client se fac fie la adresa de e-mail transmisă de acesta la momentul trimiterii solicitării de furnizare serviciu, fie conform contractului încheiat separat între părți cu privire la respectivul serviciu.

Ultima actualizare: 11.03.2025