Noutati si evenimente
Eurolingva Examinations Centre

Noi webinarii marca Cambridge Assessment English si in 2021!

Centre Eurolingva

 

Găsiți cel mai apropiat centru de pregătire

Calendar examene

 

Selectează examenul și vezi datele de examen

Contactează-ne

Str. Stefan Zweig nr. 10A, Etaj 1,
cod postal 410515
Oradea, jud. Bihor,
Romania

Nimic nu le place profesorilor de limba engleza mai mult decat sa participe la conferinte, seminarii sau training-uri, acestea fiind oportunitatea perfecta pentru a se dezvolta profesional si a tine pasul cu tot ce e nou in domeniul predarii si pregatirii pentru examene. Dar, cu toata determinarea si pasiunea pentru materia predata, nu poti participa decat la un numar limitat de asemenea evenimente pe an, din cauza timpului si banilor care trebuie investiti. Webinariile gratuite vin ca o solutie minunata pentru ca profesorii sa gaseasca raspunsurile pe care le cauta atunci cand o conferinta sau un seminar traditional nu sunt o optiune viabila.

Ce este un webinar si la ce ajuta?

Webinariile sunt evenimente online care au loc cu scop educational sau informativ, fiind caracterizate de prezenta comunicarii intre prezentator si participanti. Comunicarea are loc cu ajutorul solutiilor tehnice audio-vizuale; de obicei, prezentatorul transmite audio si video, iar audienta pune intrebari sau raspunde la intrebari folosind tastatura. Avantajele webinariilor sunt usor de observat: permit oricui sa ia parte la evenimentul live, indiferent unde se afla, fara a face un mare efort si fara a avea nevoie de echipamente speciale.

Prezentatorul citeste si raspunde la comentariile privitorilor in timp real, transformand aceasta experienta intr-una interactiva, permitand chiar si persoanelor mai timide sa afle raspunsuri la intrebari fara a iesi in evidenta. In general, acestea sunt organizate pe platforme de social media, cum ar fi You Tube sau Facebook.

Viitoarele webinarii oferite de Cambridge Assessment English

Prin intermediul webinariilor si a sesiunilor live pe Facebook, Cambridge ofera profesorilor de limba engleza ocazia sa interactioneze cu experti si sa afle noutatile cu privire la metode de predare eficiente, motivarea cursantilor sau dezvoltare profesionala. Dupa webinar, Cambridge ofera participantilor un certificat, link-uri si resurse, materiale gratuite, precum si prezentarea inregistrata. Webinariile programate pentru prima parte a anului 2020 sunt postate pe website-ul Cambridge si le puteti accesa aici .

Pentru a se bucura de avantajele enumerate, doritorii trebuie sa se inscrie pe website-ul Cambridge, folosing link-ul de mai sus.

Webinarii inregistrate – disponibile online

Ai ratat webinarul la care doreai sa participi? Nu e nicio problema! Toate webinariile organizate in trecut de catre Cambridge sunt disponibile pe canalul de YouTube al organizatiei, Cambridge English TV.  Aici poti gasi peste 90 de webinarii gata de vizionare, pe teme din cele mai diverse, de la metodologie si idei creative de predare, pana la detalii legate de examene si criteriile de notare. Multe alte subiecte interesante au fost abordate de expertii de la Cambridge de-a lungul timpului si pot fi vizionate oricand.

Participa cu incredere la webinarii si bucura-te de avantajele pe care le ofera tehnologia ca sa avansezi profesional cu eforturi minime. Raspunsurile si informatiile pe care le cauti sunt la un click distanta!