Noutati si evenimente
Eurolingva Examinations Centre

Test Articol

Centre Eurolingva

 

Găsiți cel mai apropiat centru de pregătire

Calendar examene

 

Selectează examenul și vezi datele de examen

Contactează-ne

Str. Stefan Zweig nr. 10A, Etaj 1,
cod postal 410515
Oradea, jud. Bihor,
Romania

REFRESH your English teaching skills this summer!

Pilgrims Teacher Training, based in Canterbury, UK, in collaboration with Eurolingva Examinations Centre are bringing a full 3-day course to Romanian teachers of English as a Second Language !

Do you feel tired and in need of inspiration? This is your chance to recharge and revitalize your love of teaching!

Treat yourself to a training experience that will help you channel your creativity, enrich your classroom portfolio with fun and original teaching ideas and connect better with your students.

The Pilgrims Teacher Training Courses are an invitation to leave behind classroom stereotypes, loosen up your teaching style and help you open your mind to a new style of teaching.

At the same time, it is a wonderful opportunity to meet other teachers, share teaching experience and make friends!

Committed to making a positive difference to you, your teaching and your life, the Pilgrims trainer will bring a wealth of real life experience gained from training in many different countries and many different situations.
Find out more about the Pilgrims Training courses at www.pilgrims.co.uk

Dates &Venue: 24th August to 26th August – Partium University, Oradea! (10 a.m. to 4 p.m.)

Topics covered: To be announced in due time !

Cost: 215 EUR to be paid in RON at the official exchange rate from the day of payment into our account.

There is a limited number of places available, so book a place NOW!

Register here

  Mai multe articole similare

  Cursul pentru Profesorii de Limba Engleză marca Eurolingva

  De cinci ani, cursul pentru profesorii de limba engleză, organizat de Eurolingva Examinations Centre, a adus în fața dascălilor români traineri acreditați și experimentați, colaboratori ai renumitei organizații Pilgrims Teacher Training și autori de cărți de metodologie, formatori pasionați a căror misiune este aceea de a ajuta profesorii de limba engleză să se dezvolte constant.

  Examene Cambridge pe Suport de Hârtie sau pe Computer: Cum Alegem?

  Eurolingva Examinations Centre este un centru de examinare Cambridge autorizat să ofere examene Cambridge la toate nivelurile, pentru copii, adolescenți și adulți.Examenele Cambridge pentru copii, YLE:Starters, YLE Movers și YLE: Flyers se dau doar pe hârtie și nu fac scopul acestui articol.

  Atenție! În 2024, probele de Writing ale examenelor B2 First for Schools și C2 Proficiency se modifică!

  Anul 2023 este ultimul în care candidații la examenele Cambridge B2-First (FCE) for Schools si C2 Proficiency (CPE) pot alege să răspundă la întrebarea bazată pe un text prestabilit, în cadrul testului de scriere (writing). Această opțiune este a 5 a variantă pe care o au la dispoziție candidații în partea a doua a testului de writing si se regăsește doar în cadrul celor două tipuri de examene Cambridge menționate mai sus.

  Skills for English: Examenul care vă conduce în UK!

  Skills for English este un test SELT (Secure English Language Test), acceptat în Marea Britanie  pentru imigrare și obținerea vizei de ședere sau studii. Examenul este organizat pe nivele de competență lingvistică, de la nivelul A1 la nivelul C2, astfel încât doritorii să aleagă testul potrivit pentru ei, fiind totodată la curent cu cerințele specifice ale instituției care le solicită certificatul.  De exemplu, pentru o viză de reîntregire a familiei, se cere nivelul lingvistic A1, în timp ce o viză de studiu se poate obține cu ajutorul unui examen de nivel B1.